Shang Xia
Shang Xia

Door Ria van Els – Dubelaar:

Tijd om weer eens met een leuke toeristische tip te komen, ik heb namelijk een heel bijzondere winkel in Parijs bezocht: Shang Xia. Meer dan een winkel moet  ik zeggen. Uiterst verfijnde sieraden, meubels, porseleinen eierschaal kommetjes voorzien van ongelooflijk fijn bamboe vlechtwerk, high class kleding van zijde, tasjes van zijden laqué en ultra zachte Cashmere shawls; kortom een klein walhalla.
De winkel maakt niet voor niets deel uit van de exclusieve Hermes groep. Voor jou geen Parijs? Geen nood, Shang Xia heeft een website die het bezoeken waard is en waar je toch -tot in detail- van al het fraais kunt genieten: www.shang- xia.com

Vergeet vooral niet de video over het Cashmere vilten te kijken, die is echt de moeite waard: ‘Craftmanship’ dan ‘ Cashmere Felt’ je vindt dan de buttons ‘ More’ en ‘ Know how’ met foto’s en teksten of je klikt door naar   ‘ Video’. Geniet van de beelden die versterkt worden door sfeerrijke muziek. Om met plezier naar te kijken en vooral ook inspirerend!

http://www.shang-xia.com/en/cashmere-felt

The post Shang Xia – Paris appeared first on Zijdar Natural Silk.